Life Unexpected - serietips

Idag tänkte jag tipsa om en ny serie som heter "Life Unexpected".



Serien handlar om 15-åriga Lux (Brittany Robertson), som spenderat sin uppväxt med att hoppa från fosterhem till fosterhem. När hon till slut tröttnar på att ständigt flytta omkring bestämmer hon sig för att försöka bli myndigförklarad. För att en domstol ska godkänna det, behöver hon först söka upp sina biologiska föräldrar för att få deras underskrifter.

Allt går dock inte som hon tänkt sig, och hon finner sig snart i en ovan situation där hon tvingas lära känna de två personer som gav upp henne som nyfödd. I rollen som Lux mamma ser vi Shiri Appleby, som mest känd som Liz från serien "Roswell". Andra kända ansikten är Kerr Smith (Dawson's Creek) och Kristoffer Polaha (Valentine, Dollhouse m.m.).

Jag blev positivt överraskad av serien. Det är ett trevligt familjedrama, med karaktärer man kan relatera till. Serien kan uppskattas av folk i många olika åldrar, då den håller sig ganska oskyldig utan att bli tråkig. Relationen mellan Lux och hennes föräldrar är intressant, och det är kul att se den utvecklas med varje avsnitt. Kort sagt är den definitivt värt att kolla in!

"Life Unexpected" har hunnit visa 6 avsnitt än så länge. Det sjunde avsnittet sänds nu på måndag i USA, och finns tillgängligt för oss svenskar på tisdag. Serien väntar fortfarande på besked om det kommer bli upplockat för en full säsong, så vi kan ju alla hoppas på ett positivt besked där!

Kommentarer

  1. åh tack för tipset! den måste jag kolla in :)

    SvaraRadera
  2. Jag tror det är "mydigförklarad" du menar. ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Topp 5: Karaktärer som borde få sin egna tv-serie

Topp 5...tv-seriernas bästa badboys!

Chase Crawford hoppar av "Footloose"-remake