Tips på streaming-sidor!

Hej alla läsare,

Idag tänkte jag tipsa om 3 stycken streaming-sidor på internet. Om ni inte vet vad streaming är, så är det ett sätt att titta på tv-serier (och filmer) utan att behöva ladda ner dem. Det är alltså lagligt! Man tittar på dem direkt på sidan som lägger upp dem, vilket är jättebra om man vill hänga med i det amerikanska tempot eller bara har lust att sträck-se en gammal serie.

Så till listan..

#1:

www.ninjavideo.net

Ninjavideo är nog den största streaming-sidan och deras utbud är väldigt stort!! De är snabba på att lägga upp nya avsnitt efter de gått på tv, och har dessutom en massa filmer. Nackdel? De använder sig att Megavideo, som har en tidsgräns på 72 minuter per dag. Man får alltså bara titta i 72 min, och sen måste man vänta en dag. Det går bra om man bara vill se ett avsnitt, som är på 42 minuter. Ett dubbelavsnitt går dock ej, eftersom de är på 84.

Detta kan man komma från genom att antingen köpa deras premium medlemskap, kostar 9,99 dollar för en månad (ca 82 kr), 19,99 dollar för 3 månader (ca 164 kr) eller 59,99 (ca 492 kr) för ett helt år eller så finns det en hel del sätt att fuska sig förbi tidsgränsen. Om fok är intresserade, tänkte jag testa några av de sätten och skriva mer om det sen.

Men kanske är det värt att betala för obegränsad tillgång till tv-serier?

#2

www.tvshack.net

Tv-shack har också ett stort utbud med tv-serier och filmer, dock inte lika stort som ninjavideo. Jag vet inte heller hur snabba de är med att ladda upp efter de sänds i USA. Men de har ett stort arkiv med hela säsonger av serier som man kan titta på. De fungerar så att de samlar länkar runt om internet, så en nackdel är att även de ofta använder Megavideo. Då finns tidsbegränsningen där. Men de använder sig inte uteslutande av den, utan man kan ha tur och hitta en annan videospelare. Ibland kan deras videor hacka, men då är det bara att pausa ett tag, och låta den ladda innan man fortsätter att se. Smidigt!

#3

http://ch131.com

Channel 131 är den minsta sidan på listan, men såvitt jag kan se har den inga tidsbegränsningar. De kanske inte har lika mycket tv-serier som de andra två, men om man hittar något man gillar kan man titta fritt på det. T.ex. har de hela första säsongen av "White Collar"! Om ni inte sett den ännu rekommenderar jag den, jag tycker det är en jättebra tv-serie. Och säsong 2 börjar i juli!

Med alla sidor är det en förutsättning att ni kan titta på dem utan svensk text. Men det är väl inget problem för oss svenskar som är så bra på engelska, eller hur? ;)

Sådär, det var lite tips från mig. Hoppas det var till nytta. Om ni har några frågor när det gäller någon av sidorna, eller behöver hjälp med något, är det bara att säga till. Jag hjälper gärna till! Och som sagt, säg till om ni är intresserade av fusket för tidsbegränsningen. Isåfall ska jag testa och skriva upp mina resultat.

Happy Streaming!
...

Kommentarer

  1. Channel 131 verkar inte fungera :(

    SvaraRadera
  2. Den funkar för mig. Testa att gå in igen, kan hända att den bara var nere en stund!

    http://ch131.com

    SvaraRadera
  3. jag brukar titta på fastpasstv.com.

    De är snabba och bra. För det mesta så kan du välja DivX (Div) som är en mkt bra spelare med superkvalitet!
    Sen finns det även tvblinx som e ok också.

    / Chiara

    SvaraRadera
  4. kostar det något att gå in och titta på channel 131?

    Kramar Lizzy

    SvaraRadera
  5. @Lizzy: Nej, Channel 131 är helt gratis!

    SvaraRadera
  6. Jag har en tips på några hemsidor man kan surfa igenom, den ena är Surfthechannel.com, men som du sa så är dem flesta Megavideo. En hemsida som jag mycket väl gillar om är Watch-series.com, hemsidan är full av DivX och det är bra jämfört med Megavideo!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Topp 5: Karaktärer som borde få sin egna tv-serie

Topp 5...tv-seriernas bästa badboys!

Chase Crawford hoppar av "Footloose"-remake