Bilder från "Pretty Little Liars" S01x02

Nu finns det bilder från andra avsnittet av "Pretty Little Liars"! Avsnittet heter "The Jenna Thing" och kommer sändas på tisdag i USA.

Och för er som inte sett första avsnittet än, så hittar ni en streaminglänk till det om ni klickar på taggen för serien.


På titeln låter det som avsnittet kommer handla om Jenna..hon var ju ett av mysterierna som introducerades i det första avsnittet. Undrar vad hennes deal är, hon ser ju ut att vara blind? Vi får säkert veta mer på onsdag, spännande! Alla "Pretty Little Liars"-fans, eller ni som bara är sugen att kolla in serien, glöm inte att besöka bloggen på onsdag. Då lägger jag upp en streaming-länk till det nya avsnittet!
...

Kommentarer

  1. Är det en bra serie? Följer riktigt många serier men nu under sommaren har de flesta uppehåll...

    SvaraRadera
  2. @Annica: Det beror på vad du gillar för typ av serier. Gillar du ungdomsserier som 90210, Gossip Girl och liknande tycker jag absolut att du ska kolla in den. Som du säger har ju de flesta serierna uppehåll nu och då kan det vara kul att ha en sommarserie att titta på. Jag tycker den påminde lite om "Veronica Mars" om du tittade på den när den gick!

    SvaraRadera
  3. Nu finns en ny sida om pretty little liars på svenska : ) Där kommer det lottas ut en massa böcker ur serien under februari månad. Kolla in:

    http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Pretty-Little-Liars-Sverige/139719702755781

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Topp 5: Karaktärer som borde få sin egna tv-serie

Topp 5...tv-seriernas bästa badboys!

Chase Crawford hoppar av "Footloose"-remake