Nya photoshoot med Kaya Scodelario!

Kolla in de nya bilderna på Kaya Scodelario när hon visar upp underkläder i juni upplagan av Instyle UK. Kaya är mest känd för sin roll som Effy i serien "Skins".

I intervjun med tidningen berättar hon bl.a. hur svårt det var att säga hejdå till "Skins" efter fyra säsonger, och hur häftigt det var att ha en liten roll i den stora Hollywoodfilmen "Clash of the titans".


Kommer sakna Effy i "Skins"! Om jag nu kommer fortsätta kolla. Är fortfarande grymt besviken på hur de valde att avsluta säsong 4...Men Kaya är fin, hoppas det går bra för henne och att hon hittar mer jobb!
...

Kommentarer

  1. JAg älskar skins! Jag tror faktiskt att det blir bra med nya personer även om jag älskade den andra generationen. De lyckades väldigt bra med övergången mellan första och andra generationen i alla fall :)

    SvaraRadera
  2. Va?! Går det fortfarande? Jag trodde det bara var en säsong, den som visades i Sverige för nåt år sen... Måste kollas upp!

    SvaraRadera
  3. Om du inte visste det redan så är ju ordet på gatan att det kommer en "skins the movie" centrerad kring säsong 3 och 4s karaktärer, men med inhopp från 1-2 och den nya säsongen.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Topp 5: Karaktärer som borde få sin egna tv-serie

Topp 5...tv-seriernas bästa badboys!

Chase Crawford hoppar av "Footloose"-remake