Doctor Who


Jag fick ett läsartips om serien "Doctor Who" så jag började titta! Först var jag inte så jätteimponerad men jag gav det ett par avsnitt, och så började jag tycka det blev bättre och bättre. Mycket bättre när de bytte doktor efter första säsongen!

Måste säga att jag är ganska inne i det nu, jag har sett klart de första två säsongerna och har precis börjat på trean. När seriedrottningen börjar titta på någonting går det undan! Jag bara eeextaahminattar säsongerna framför mig. ;)

Jag älskar att upptäcka nya serier, och ha hela säsonger framför mig att titta på! Nu längtar jag till säsong 5 för jag har hört flertalet personer säga att den var jättebra. Dessutom ser den nya doktorn fräsch och ung ut.

En sak jag gillar med serien är att de är väldigt kontinuerliga. Allt känns väldigt uppritat och planerat, och de refererar ofta till äldre händelser. Sånt gillar jag!

En sak som kan vara väldigt roligt med serien är vissa skådespelar-insatser. Hjälp alltså. Jag och min syster såg ett avsnitt där två killar dog och deras "acting" var fruktansvärd! Vi spolade nog tillbaka 15 gånger och skrattade lika mycket varje gång. Här är en screencap:

Under-acting på han längst fram och over-acting på han längst bak. Som sagt, hahaha. De här minerna gjorde de precis innan de dog. Jag vet inte hur man själv kommer se ut, men jag tror nog att man kommer framkalla ett mer naturligt uttryck..

Nu ska jag fortsätta titta! Ville bara skriva om att jag är inne i "Doctor Who" just nu och titta om det fanns några mer fans bland mina läsare! :)
...

Kommentarer

  1. Jag såg Doctor Who när det gick på SVT (brittiskt är så bra!), men de slutade sända serien på svensk TV efter första säsongen tråkigt nog. Fast jag tyckte det var synd att huvudskådespelaren byttes ut, jag gillade honom..och som en fun-fact så kunde man se honom i Heroes i några avsnitt (spelade en som kunde bli genomskinlig).

    SvaraRadera
  2. Visst är det bra? :D :D :D och ja, säsong fem är helt underbar... Säsong 6 börjar i jul sen, snacka om att jag längtar!

    SvaraRadera
  3. Suverän serie!!
    Du får inte glömma bort att du har 22 säsonger + en film att se före den sk "nya" serien började 2005! Personligen tycker jag det va synd att Chris Eccleston bara gjorde en säsong av Dr. Who. Dock är de två senare Dr. Who skådisarna också bra!

    SvaraRadera
  4. ett tips är att gå in på http://www.watchdoctorwho.tk/ jag såg alla Doctor Who säsong 5 avsnitt samma dag som dom kom ut där =D (finns även The sarah jane adventures och Torchwood)
    Alltid kul att hitta andra DW fans i Sverige... ;)

    SvaraRadera
  5. serien hade premiär först 1963 och gick till 1989 och sen film 1996 och började igen 2005 så de är lite och kolla ikapp på :)
    Är ett stort doctor who freak ha ha. jag är hemsk om du vill veta något fråga mig

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Topp 5: Karaktärer som borde få sin egna tv-serie

Topp 5...tv-seriernas bästa badboys!

Chase Crawford hoppar av "Footloose"-remake