Kändisbråk: Tween edition!


Har ni hört talas om bråket mellan Miley Cyrus och Taylor Momsen?

Eftersom de är i samma ålder (16) jämförs de ofta, och till slut fick Taylor nog och sa: "I'm not looking to be Miley F***ing Cyrus!", vilket fick mycket uppmärksamhet i media. Här kan ni läsa resten av hennes citat (översatt av mig):

"Jag bryr mig inte om att vara känd. Jag gör det för att jag älskar musik. Jag gillar att spela in skivor och om folk gillar dem, så fortsätter vi.".."Jag känner inte ens Miley Cyrus. Man kan bara inte jämföra oss. Jag är en rockare, hon är en popstjärna. Vi är helt olika och det är en stor skillnad mellan oss. Jag har inget emot henne, jag känner henne inte ens. Jag lyssnar bara inte på hennes musik. Jag bryr mig inte. Det är löjligt att Disney är så stort som det är idag, även för vuxna. Vart är den riktiga musiken? Vad hände med Zeppelin, och folk som spelade sina egna instrument? Det kommer alltid finnas pop men det är inte riktig musik, det är inte jag."

Nu är Miley tydligen rasande över Taylors kommentarer och antydningar om att hon skulle vara del av en Disney-fabrik. Så här svarar någon på Mileys sida:

"Taylor är ju så självklart desperat efter att vara känd. Jag menar, hon struttar ju runt i bara underkläderna, eller är det också hennes kärlek för musik?"

Oh, snap.

Miley vs. Taylor, vem hejar ni på?

Jag har ju dissat Taylor en del i bloggen, och det har inget med hennes musik att göra. Det är däremot hennes konstanta wannabe-beteende som ofta blir rent vulgärt när man tänker på att hon bara är 16 år. Nyligen sa hon i en intervju att "vibratorn är hennes bästa vän", och att säga en sådan sak är ju bara att skrika efter uppmärksamhet. Även om det faktiskt är hennes bästa vän (vilket jag tvivlar på), så säger man inte det offentligt - om man nu inte vill vara så edgy och cool man bara kan bli. Jag håller med, hon är ju helt klart ute efter att bli uppmärksammad, annars hade hon nog taggat ner tre hekton och låtit musiken tala för sig. Ett sådant beteende kan bara beskrivas med något som börjat på "P" och slutar på "atetiskt".

KÄLLA 1

KÄLLA 2
...

Kommentarer

  1. Jag skulle nog säga att båda är för unga att faktiskt tas på allvar inom det här, jag är ett år yngre men sitter och skrattar åt det. Löjligt!

    SvaraRadera
  2. Ha ha lite kul att Miley säger det där med underkläderna. Senaste bilderna jag såg på henne stod hon på scen i endast korsett typ.

    SvaraRadera
  3. alltså... de beter sig som 5-åringar! grow up!!

    /M

    men är ändå team miley hehe

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Topp 5: Karaktärer som borde få sin egna tv-serie

Topp 5...tv-seriernas bästa badboys!

Chase Crawford hoppar av "Footloose"-remake