Topp 5: Mest psykade påhitt av "Twilight"-fans!

Twilight, Twilight, Twilight...

Sagan som tycks få vissa människor att överge allt sunt förnuft och oss resterande att häpnas/förfäras/irriteras/skämmas (etc) över deras beteende. Men tyvärr slutar inte de allra värsta fansens dedikation vid att obotligt älska Edward eller att vara del av en skrikande hord med tjejer. Nej, Twi-hards tar det hela till en helt ny nivå.

Listan skulle kunna göras oändligt lång, men jag ska uttöva något som kallas måttlighet (skriv upp det ordet Twilight-fans..). Här kommer min topp 5 när jag tycker kärleken för "Twilight" bara gått lite för långt!

#5: Riktiga (nästan) vampyrtänder

Tro det eller ej, folk betalar faktiskt för att få vampyrtänder! En tandläkare i Texas berättar att de ofta får samtal om folk som vill ge sig själva ett vampyrbett. Ingreppet som ger två tillfälliga vampyrtänder kostar runt 200 dollar att göra. 16-åriga Taylor fick dem gjorda hos sin tandläkare och hon berättar varför:

"-Jag är Team Edward, och han har dem så.."

Okej, då vet vi.


#4: Baby Cullen?

Det är sorgligt men sant. Det är en pågående trend att döpa sina barn efter karaktärer i "Twilight"-filmerna. I USA förra året blev Jacob och Isabella de två vanligaste namnen. Men det är inte det värsta. Största chocken var namnet Cullen som fick en drastisk ökning och klättrade nästan 300 (!!) platser i popularitet. Går man verkligen så långt att man döper sin stackars ovetande baby efter en familj med vampyrer?


#3: Fanart


Det finns så sjukt mycket creepy och hur konstig fanart som helst när det gäller "Twilight"...men det värsta måste ju vara alla Jacob/Edward manipulationer, i detta fall en teckning. Jag skrattar lika mycket varje gång jag ser någon som vill se dem som par. Not gonna happen!


#2: Bella's livmoder

Det här är så sjukt att jag inte ens finner ord. Ett fan har återskapat Bellas livmoder. Ja, ni hörde rätt...HENNES LIVMODER! Inuti ligger en liten Renesmee och man kan öppna den precis som när Renesmee slet sig ur hennes kropp i filmen. Hur kommer man ens på idén?!


#1: Ska vi hänga i mitt rum?




Jag tror inte jag behöver förklara varför de här "Twilight"-inredda rummen kom på första plats! Värst måste ju vara den sista. Hon är 52 år gammal och förklarade att hennes man vägrade låta henne inreda deras sovrum på detta vis, så hon fick ta gästrummet. Hon har ju i alla fall en pappersversion av Edward som kan vaka över henne när hon gosar i sängen. Uuuuusch.

The end!

Har ni varit med om något riktigt psykat när det gäller "Twilight"? Dela gärna med er av era erfarenheter i det här inlägget!
...

Kommentarer

  1. så PSYKAT!!!!!!!!!!!!!
    /E

    SvaraRadera
  2. Haha.. Lovisa, detta var ett av dina bästa inlägg! Vilka psykade grejer alltså... haha.. värst är ju den sista bilden på hon gamla som ligger stolt i sitt twilight rum... läskigt alltså..

    tror du gurra hade gillat om du hade en sån staty av matt boomer i ert sovrum?

    /M

    SvaraRadera
  3. Fast det med vampyrtänder är ju inget nytt som kom med Twilighthysterin. Det har länge funnits mer eller mindre störda människor som drömmer om att vara vampyrer och vissa går så långt som att påstå att dom är det. De fixar tänderna, dricker blod och allt möjligt sjukt. Träffas på egna klubbar med mera. Har sett någon dokumentär om det. För övrigt så har de ju ingan huggtänder i Twilight :)

    SvaraRadera
  4. Har du inte sett dem som kör varg grejen?
    http://www.youtube.com/watch?v=Q77sJT8O56E&feature=related

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Topp 5: Karaktärer som borde få sin egna tv-serie

Topp 5...tv-seriernas bästa badboys!

Chase Crawford hoppar av "Footloose"-remake